top of page

Rijschool Almere

Bent u op zoek naar een voordelige autorijschool in Almere? Veerkamp is de betaalbare autorijschool waar u wel een kwalitatief hoogstaande rijopleiding volgt. Onze kracht zit hem in maatwerk. Het leertraject naar uw rijexamen is toegespitst op wat u wil en kan, waardoor u precies de juiste hoeveelheid lessen volgt en een duidelijk stappenplan afwerkt. U betaalt dus nooit teveel voor uw rijopleiding.

Ook gezien onze scherpe tarieven durven wij ons best te scharen onder de categorie voordelige autorijscholen in de regio Almere. Kies voor kwaliteit en betaal niet teveel, kies voor rijschool Veerkamp.

Waarom kiezen voor voordelige Autorijschool Veerkamp uit Almere?

  • Voordelig, scherpe tarieven €52,50 euro voor een uur en een lesplan op maat. Bekijk hiereen overzicht van alle tarieven en scherp geprijsde lespakketten. Het is tevens mogelijk om in termijnen te betalen.

  • Ervaren instructeur, de instructeur begeleidt al meer dan twintig jaar mensen met veel succes naar het rijexamen. Wat ook wel blijkt uit ons hoge slagingspercentage en de vele positieve reacties van oud-leerlingen.

  • Vaste instructeur, u lest altijd met dezelfde instructeur. Deze is dus altijd precies op de hoogte van uw vorderingen en weet welke onderdelen nog extra aandacht nodig hebben.

  • Zekerheid, de kwaliteit van de rijopleiding.

  • Auto, bij Autorijschool Veerkamp uit Almere lest u in een nieuwe rookvrije auto.

Voordelig kennismaken autorijschool Almere

Bij Autorijschool Veerkamp is het mogelijk om voordelig een eerste kennismakingsles te nemen. U kunt dan tegen een gereduceerd tarief kennis maken met de instructeur, de auto en onze methode. We kunnen dan gelijk een inschatting maken over welke aanpak het beste bij u past. De kosten voor deze eerste les bedragen 25 euro. Ook leuk om cadeau te doen aan iemand die nog moet beginnen met lessen!

Wilt u meer informatie over onze autorijschool of een eerste les aanvragen? Neem dan vrijblijvendcontactmet ons op.

bottom of page