top of page

Rijschool Almere

U wilt uw rijbewijs halen in Almere? Dan is Autorijschool Veerkamp, de voordelige rijschool met een hoog slagingspercentage, Al 30 jaar zijn we succesvol in het begeleiden van mensen bij het halen van het B-rijbewijs. Wij doen er alles aan om u op een verantwoorde en veilige manier zo snel mogelijk klaar te stomen voor het rijexamen.

We bieden verschillende lesmogelijkheden, u kunt dus rijlessen volgen in uw eigen tempo en doet examen wanneer u daar klaar voor bent.

Rijbewijs halen Almere - Lessen

Zoals gezegd kunt u lessen volgen in uw eigen tempo. U kunt er voor kiezen om losse lessen te volgen of u kunt kiezen voor een vast les- of spoedpakket. We maken ieder geval een plan op maat, want de een heeft nu eenmaal wat meer tijd nodig om het rijbewijs te halen dan de ander. We gaan er voor zorgen dat u aan het einde van de rit over alle nodige vaardigheden en verkeersinzichten beschikt om het examen met vertrouwen tegemoet te zien en zo snel het rijbewijs te halen.

Rijbewijs halen Almere - Examen

Alvorens u met het rijbewijs naar huis gaat, moet natuurlijk eerst het examen succesvol worden afgelegd. Iets waar veel mensen tegenop zien, maar met een goede voorbereiding van Autorijschool Veerkamp uit Almere heeft u in principe niets te vrezen.

Het verloop van het examen is ongeveer als volgt: u gaat naar het CBRin Eemnes of Amsterdam en hebt daar eerst een kort gesprekje met de examinator. Buiten doet u de vaste ogencheck en wordt de wagen gecontroleerd. Dan gaat u de weg op en zal de examinator letten op uw gedrag in verschillende verkeerssituaties en naar de beheersing van het voertuig. Eenmaal terug bij het CBR krijgt u te horen of u bent geslaagd en dus het rijbewijs heeft gehaald. We gaan er tijdens de rijles voor zorgen dat u tijdens het examen beslagen ten ijs komt.

Rijbewijs gehaald

De examinator heeft u het goede nieuws gegeven en u heeft uw rijbewijs gehaald. De eerste vijf jaar na het halen van het rijbewijs bent u beginnend bestuurder. Dat houdt in dat u bij verkeersovertredingen strafpunten krijgt en bij teveel strafpunten het begeerde papiertje weer moet inleveren. Dus ook als het rijbewijs eenmaal op zak is, is het zaak netjes en volgens de regels te blijven rijden. Gelukkig hebt u dat tijdens de lessen van Autorijschool Veerkamp uit Almere geleerd.

Meer weten over onze autorijschool? Neem gerust contactmet ons op.

bottom of page