top of page

Rijlessen Almere

U wilt rijlessen nemen in Almere? Kies dan voor rijles door Rijschool Veerkamp, al meer dan twintig jaar het juiste adres voor kwalitatief hoogstaande rijlessen in Almere en omstreken. Bij Veerkamp krijgt u een rijlespakket op maat. Dat betekent dat het programma wordt afgestemd op het tempo dat bij u past.

Zo volgt u in het traject naar het examen precies het juiste aantal rijlessen. We werken met verschillende voordelige lespakketten, maar het nemen van losse rijlessen behoort ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk krijgt u rijles van een ervaren instructeur en lest u in een nieuwe schone auto. U kunt al beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar (informeer naar de voorwaarden).

De rijlessen

Derijlessen van Veerkamp vinden plaats in en rond Almere. Tijdens de eerste les maken we kennis met elkaar en kunnen we een inschatting maken van de hoeveelheid rijlessen die u ongeveer nodig gaat hebben. Vervolgens maken we een lesplan op maat, met als eindbestemming het succesvol afleggen van het rijexamen.

Tijdens de rijlessen van Rijschool Veerkamp Almere wordt aandacht besteed aan:

  • Voertuigbeheersing

Heeft u de auto goed onder controle en kunt u zelfstandig de bijzondere verrichtingen (bijvoorbeeld inparkeren of hellingtrekken) uitvoeren.

  • Voertuigkennis

Voor u aan het rijexamen begint krijgt u meestal wat vragen over de auto die u moet beantwoorden.

Verkeersregels

U moet natuurlijk in staat zijn om al rijdend de regels toe te passen en na te leven.

  • Kijktechnieken

Op de juiste manier de spiegels gebruiken en overzicht hebben op verkeerssituaties.

Voordat u het rijexamen mag doen, moet u succesvol het theorie-examen afleggen. Ook bij dit gedeelte wordt u vakkundig begeleid. Wie wat extra zekerheid wil voor het praktijkexamen kan een tussentijdse toets aanvragen.

Aanvragen rijlessen Almere

Wilt u ook beginnen met rijlessen bij een rijschool met ervaring ? Neem voor het boeken van de eerste les contact op met Autorijschool Veerkamp.

bottom of page