top of page

De Rijlessen

Voor de leerling is het belangrijk dat hij

een goede en betrouwbare rijschool kiest

De ene leerling heeft wat meer lessen nodig dan de ander, maar je wilt natuurlijk niet onnodig lang bezig zijn.

Een rijopleiding is vooral maatwerk, voor iedereen zijn eigen tempo.

Wij zorgen er voor dat iedereen zo snel mogelijk veilig en zeker de weg op kan.

Ik ben in de ruim 30 jaar (sinds 1992) dat ik rijles geef vaak genoeg teleurgestelde leerlingen tegengekomen die bij een zogenaamd "goedkope rijschool" waren begonnen zonder resultaat. De eerste rijles alles zelf doen zonder uitleg meteen de snelweg op de 1e rijles!!!

Wij zorgen voor een duidelijk opgezet leerplan.

Je vorderingen worden bijgehouden op de leskaart waarbij je in verschillende fases; voertuigkennis en voertuigbeheersing, de kijktechnieken het toepassen van de verkeersregels, de bijzondere manoeuvres en het zelfstandig rijden dmv. navigatie voor het rijexamen wordt opgeleid.

Zodat je niet voor verrassingen op het examen komt te staan.

 Bij ons kun je er zeker van zijn dat we jouw vertrouwen waard zijn. 

Autorijschool Veerkamp voor een geslaagde rijopleiding en een leven lang veilige kilometers.

(Zie onderaan de pagina voor de ervaringen van leerlingen met ons.)

Matthijs Diemel geplaatst op Jul 11, 2019 1:51 AM

Goede rijschool, de instructeur neemt goed de tijd voor je minder sterke punten en rijdt leuke leerzame routes met je zodat je steeds meer verschillende dingen tegen komt Zeker een aanrader!

Anouk geplaatst op Mar 16, 2019 0:12 AM

Het is erg fijn om alles te leren in je eigen tempo en om een kritische instructeur te hebben, want zo leer je alles meteen goed. Ik heb daardoor ook in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een goede rijschool en instructeur!

Gaby geplaatst op Feb 19, 2019 11:56 PM

Altijd fijne rijlessen gehad. Duidelijke instructeur, je leert alles op je eigen tempo. Ondanks dat ik mijn rijbewijs niet in 1 keer heb gehaald, blijft hij geduldig en hielp mij met alles, en nu heb ik hem gelukkig wel gehaald!

Roxy geplaatst op Feb 12, 2019 7:57 PM

Het is een hele fijne rijschool waar alles duidelijk en geduldig wordt uitgelegd door Edwin. Er wordt gekeken naar jouw eigen tempo en niks wordt overhaast. Aanrader!

Bruce lucke geplaatst op Dec 26, 2018 6:09 PM

Echt een top instructeur!, ik kwam van een andere rijschool en zag gelijk dat ik hier veel beter af was. Start goed op je eigen niveau en legt alles heel duidelijk uit! Zeer tevreden!

Megan geplaatst op Dec 19, 2018 10:13 PM

Vond de lesauto van Veerkamp een fijne auto om in te lessen. De tussentijdse toets ging niet heel goed, maar ben blij dat ik deze gedaan heb. Hierdoor kon in aan me zwakke punten werken en heb uiteindelijk me rijbewijs in 1x gehaald. Edwin bedankt!

Anne-Roos geplaatst op Nov 5, 2018 4:38 PM

Altijd prettige lessen gehad, Edwin is de hele tijd bezig met hoe jij rijdt en geeft daarbij passende uitleg. Essentieel voor je examen!

Denzel geplaatst op Oct 31, 2018 10:36 PM

Ben na 3X gezakt overgestapt naar deze rijschool Edwin heeft veel geduld en is bezig met lesgeven hierdoor heb ik mijn rijbewijs in 1X gehaald helemaal top. En jaa rijden in een Mercedes is toch wel luxe die je eventjes mee pakt. !

Yu Mei Groothuijse geplaatst op Oct 10, 2018 3:58 PM

Hele goede ervaring gehad bij rijschool veerkamp! Alles word stap voor stap duidelijk uitgelegd. En de instructeur is professioneel en geduldig. De lessen waren goed gericht op jouw leerpunten en heb ook veel verschillende routes gereden! Super goede lessen en zeker een aanrader!

Noa geplaatst op Mar 1, 2018 7:50 PM

Goede rijschool, tijdens de lessen leer je alle handelingen stap voor stap in het tempo dat bij jou past. Edwin is een kritische instructeur, maar daar leer je wel goed door rijden.

Dion Roelofs geplaatst op Feb 6, 2018 1:13 AM

Deze rijschool is zeker een aanrader. Je rijdt in een mooie, schone auto. En Edwin is een zeer geduldige en goeie rijinstructeur. Die duidelijk uitleg geeft over alles wat nodig is. En je word goed voorbereid op je praktijk examen, kortom een goede rijschool !

Jasmijn Bergsma​ geplaatst op Jan 16, 2018 2:31 PM

Een hele fijne ervaring met autorijden. Edwin geeft autorijles met geduld, rust en zonder oordeel. Hij heeft veel ervaring en weet heel veel over de auto en het rijden. Zeker aan te raden om bij Edwin autrorijles te volgen. Bedankt voor alles.

Inez Hakkeling geplaatst op Jan 3, 2018 5:48 PM

Deze rijschool is zeker een aanrader! Niet alleen is het een fijne auto en leer je alles op eigen tempo, ook is de instructeur heel geduldig en zal hij alles tientallen keren opnieuw uitleggen als dit nodig is. Nadat de basis geleerd is wordt er ook veel gefocust op het praktijkexamen, zodat je voldoende voorbereid bent op de dag zelf. Ook zal de theorie besproken worden zodat deze ook goed in de pratijk kan worden toegepast. Zeer tevreden en erg fijne ervaring, bedankt Edwin!

Rachida Rietkerk geplaatst op Nov 3, 2017 7:43 AM

Ik raad deze rijschool 100% zeker aan! Ik ben zelf overgestapt van rijschool en ik merkte al heel snel dat dit een hele verbetering was. Edwin is een heel erg geduldige en professionele rij-instructeur. Heel erg bedankt!

Dorine geplaatst op Sep 3, 2017 1:40 AM

Dankzij de gestructureerde en geduldige lessen van Edwin binnen 1x mijn rijbewijs gehaald! Bedankt!

Kelsey Gerritsen geplaatst op Aug 10, 2017 1:24 AM

Bedankt Edwin voor de goede en leuke rijlessen, maar ook voor het geduld, de voorbereidingen op mijn theorie, TTT en praktijkexamen en het vertrouwen!

Denise Wessels geplaatst op Jul 31, 2017 3:58 PM

Dankzij deze rijschool heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! De lessen waren altijd leuk, heb veel geleerd. Ook het geduld en de rust hebben mij heel erg geholpen. Bedankt voor alles!

Igor geplaatst op Jul 31, 2017 0:55 AM

Dit is een hele goede rijschool! Je rijdt in een mooie, comfortabele en schone auto. De sfeer in de auto is erg aangenaam. De instructeur is zeer ervaren en geduldig. Hij heeft een goed gestructureerde leerplan en hij houdt rekening met je sterke en zwakke punten. Tijdens het lessen word je met alle mogelijke situaties geconfronteerd zodat je niet op je examen wordt verrast. Bedankt voor de lessen Edwin!

Bobbi van Hameren geplaatst op Feb 11, 2017 11:54 PM

Een hele fijne ervaring. Ben door rijschool Veerkamp in 1x geslaagd voor mijn tussentijdse toets, theorie en examen. Zijn aanpak heeft mij erg goed geholpen om uiteindelijk mijn rijbewijs te halen. Hij is erg rustig en neemt ook de tijd voor zijn leerlingen. Een erg fijne man en ik raad dan ook iedereen aan om bij hem te lessen als je een grote kans wil hebben om in 1x te slagen!!

Colin Dohle geplaatst op Feb 11, 2017 7:17 PM

Een uitstekende rijschool met een instructeur die veel ervaring heeft in het vak en weet waar hij het over heeft. Heel erg bedankt voor het helpen bij het halen van mijn rijbewijs!

Sander geplaatst op Sep 7, 2016 9:05 PM

Zeker weten een goede rijschool! Gezellige, zeer ervaren instructeur, die duidelijke uitleg geeft. Bedankt voor de top lessen!!

Shaquille Bleecke geplaatst op May 30, 2016 7:24 PM

Gehaald! Edwin was altijd erg adequaat op het geven van aanwijzingen. Hij heeft mij echt leren autorijden met de bijbehorende vaardigheden van dien. Bedankt!!

Yannick Eerenberg geplaatst op Apr 11, 2016 11:02 PM

Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Edwin, in 1x geslaagd!

Chris Wagenaar geplaatst op Feb 21, 2016 2:59 PM

Een rijschool die wel deugt; heb slechte ervaringen gehad met een andere waarbij ik maar pakketten moest blijven afnemen. Edwin is een geduldige en goede instructeur. Bedankt!

Danique van Ingen geplaatst op Feb 18, 2016 10:42 PM

In 1x geslaagd voor m'n tussentijdse toets en voor m'n rijbewijs! Echt een aanrader, het zijn fijne en goede lessen. Super bedankt voor alles Edwin!

Nicky Jansen geplaatst op Dec 22, 2015 6:29 PM

Dankuwel Edwin voor de leuke lessen en het vele geduld. aanrader voor iedereen die goede rijlessen wilt!

Cloé Lankhorst geplaatst op Dec 18, 2015 6:57 PM

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Edwin, je bent een topper. Bedankt voor de leerzame lessen en al je geduld.

Yverny van der Schaaff geplaatst op Dec 15, 2015 8:43 PM

U heeft me super goed geholpen om mijn rijbewijs te behalen! U gaf een fijne sfeer af en bleef altijd kalm. Ook neemt U goed de tijd met de leerlingen om nog even na te praten en geeft duidelijke uitleg. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt Edwin!

Mike tetteroo geplaatst op Dec 7, 2015 7:47 PM

In 1 keer geslaagd voor mijn tussen tijdse toets, en in 1 keer geslaagd voor mijn eindexamen ! Hardstikke bedankt voor de goeie auto rijlessen edwin! Zeker een aanrader voor als je een rijschool zoekt!

Thomas geplaatst op Nov 23, 2015 3:49 PM

Met tussentijdse toets in 1x geslaagd , Top rijschool! Edwin nogmaals bedankt!

Milenco Grant geplaatst op Oct 14, 2015 8:03 PM

op 10 juli 2015 in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Edwin super bedankt voor je instructies. echt een aanrader!!

Delano Feron geplaatst op Oct 9, 2015 7:33 PM

In 2x mijn rijbewijs gehaald. Bedankt voor je goede lessen en de rust en kalmte waarop je deze gegeven hebt. Voor iedereen een aanrader. Nogmaals bedankt Edwin

Mats Kreek geplaatst op Sep 24, 2015 0:18 AM

Bedankt voor de toplessen Edwin, hierdoor in 1 x geslaagd! Je rijschool is zeker een aanrader voor iedereen die z'n rijbewijs wil halen!

David Steenhagen geplaatst op Sep 3, 2015 5:34 PM

Super rijschool! Vriendelijke instructeur die duidelijk les geeft. Aanrader voor iedereen die nog opzoek is naar een rijschool. Bedankt voor de goede lessen.

Tim van Uden geplaatst op Aug 31, 2015 7:03 PM

Hey Edwin, bedankt voor de leerzame rijlessen. Bedankt voor al het geduld en de duidelijke uitleg.

Gianni geplaatst op Aug 26, 2015 6:43 PM

In 2x geslaagd voor mijn rijbewijs! Edwin bedankt voor alle nuttige lessen en het geduld dat je hebt opgebracht! Zeker een aanrader voor als je een rijschool zoekt!! Nogmaals bedankt Edwin!

Jason Veerkamp geplaatst op Aug 14, 2015 11:33 PM

Toplessen en mede daardoor in 1 keer me rijbewijs gehaald! Zeker weten een aanrader.

Robin geplaatst op Aug 3, 2015 5:59 PM

Hartstikke bedankt Edwin, voor de leerzame en duidelijke rijlessen! Echt een aanrader :-D

Duncan Kuiper geplaatst op Jul 6, 2015 0:29 AM

top instructeur, Echt een aanrader!! Bedankt Edwin.

Collin Veerkamp geplaatst op Jun 27, 2015 1:03 AM

Deze rijschool is zeker een aanrader. Je rijdt in een mooie, schone auto. En Edwin is een zeer geduldige en goeie rijinstructeur. Die duidelijk uitleg geeft over alles wat nodig is. En je word goed voorbereid op je praktijk examen, kortom een goede rijschool !

Liam geplaatst op Jun 25, 2015 2:46 AM

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs, door de goeie begeleiding van Edwin. Zeker een aanrader rijschoolveerkamp!!! Thankss Edwin

Dusty Jaring geplaatst op May 5, 2015 2:38 AM

bedankt Edwin! ik ben super blij, in 1x geslaagd!

Desteny geplaatst op May 1, 2015 10:00 PM

Bedankt Edwin , voor alle leerzame uren. En vooral voor het geduld !! Ben zo blij

Sanne Bruines geplaatst op Apr 15, 2015 12:57 PM

Bedankt edwin voor alle moeite en hulp! In 2x geslaagd voor mijn rijbewijs! Goeie instructeur en een goede werk wijze!

Quinty geplaatst op Mar 31, 2015 11:54 PM

Edwin, bedankt voor je geduld. Mede daardoor in één keer m'n rijbewijs gehaald!

rebecca geplaatst op Mar 7, 2015 3:57 PM

Yesyes in 1 keer gehaald ! Bedankt voor alles. Ben mega blij !!

Andy Huijzer geplaatst op Mar 5, 2015 9:10 PM

In een 1x mn rijbewijs met 16 lessen. Bedankt edwin voor stenge maar goede lessen. Ben er super blij mee :-)

​Linsey geplaatst op Feb 19, 2015 8:55 PM

in 1x geslaagd! Echt een top instructeur, nogmaals bedankt voor alles!

Nick Denneboom geplaatst op Feb 17, 2015 3:00 AM

Heey Edwin, bedankt voor alle goede lessen. Heb erg genoten van mijn uren met je in de auto en dan nu mijn eigen roze pasje!!! Ik zie je vast wel is rijden. Groetjes Nick

Patrick geplaatst op Feb 12, 2015 10:39 PM

Deze rijscNa bloed, zweet en tranen toch gehaald dankzij het vertrouwen van m'n instructeur. Bedankt Edwin!hool is zeker een aanrader. Je rijdt in een mooie, schone auto. En Edwin is een zeer geduldige en goeie rijinstructeur. Die duidelijk uitleg geeft over alles wat nodig is. En je word goed voorbereid op je praktijk examen, kortom een goede rijschool !

wesley geplaatst op Jan 23, 2015 11:16 PM

weinig gereden een drama met mijn tussentijdse toets maar dankzij de goeie begeleiding van veerkamp in 1 x geslaagd!!!!

Dion geplaatst op Jan 21, 2015 4:24 PM

Edwin bedankt! voor de rijlessen heb altijd met plezier in de auto gezeten en nu eindelijk zelf rijden!

jessy geplaatst op Dec 21, 2014 0:14 AM

Top,. In 1x gehaald met minder dan 30 uur lessen. Goeie instructeur,goeie auto. Top!

Ralph geplaatst op Dec 13, 2014 5:24 PM

Goede rijschool, theorie en rijbewijs ook in 1 keer gehaald! Bedankt Edwin.

Daan van de Kemp geplaatst op Nov 27, 2014 1:45 PM

Edwin bedankt voor u geduld en goede instructie's hier door in 1 keer geslaagd.

Jens geplaatst op Nov 8, 2014 6:03 PM

Na een dramatische tussentijdse toets toch nog in één keer geslaagd en voor m'n 18de m'n rijbewijs.

nick geplaatst op Nov 6, 2014 12:31 PM

altijd goeie tips gekregen. en heb altijd met plezier me lessen gehad. in 2x geslaagd helaas maar ik heb hem!!! edwin bedankt!

Basten de Jongh geplaatst op Oct 24, 2014 2:00 PM

In een keer rijbewijs in de pocket!! 25 uur gereden en een duidelijke vooruitgang elke les door goede aanwijzingen en instructies van de instructeur. Heel erg bedankt Edwin!!

Devanté Ritfeld geplaatst op Oct 21, 2014 3:26 PM

Top auto, top instructeur en geweldige manier van les geven! Thanks Edwin! Zeker een aanrader.

remco geplaatst op Oct 16, 2014 10:22 PM

heb mijn rijbewijs in een keer gehaald goed rijschool bedankt edwin

Stefanie Kruitwagen geplaatst op Oct 6, 2014 7:37 PM

Edwin bedankt voor je geduld en goede lessen waardoor ik nu geslaagd ben!

Rico geplaatst op Sep 6, 2014 8:32 PM

Professionele instructeur met gevoel voor humor! Edwin bedankt!

Reinout geplaatst op Aug 27, 2014 5:34 PM

De tweede keer in alle rust geslaagd, altijd goed les gehad van Edwin en dat natuurlijk ook in een heerlijke auto! Bedankt voor je geduld en de goede zorg, tot op de weg!

Duncan Kaldenhoven geplaatst op Jul 1, 2014 3:07 PM

Theorie in een keer, prettig leren op de computer. Praktijk in een keer, 25 uurtjes gereden. Helemaal top ! Relaxte instructeur, rustig en kalm !

sharon zerp geplaatst op Jun 25, 2014 11:20 PM

In 1x geslaagd na 20 uur rijles!! Bedankt voor je geduld en je leuke grappen achter het stuur haha! Groetjes

Michiel Wiewel geplaatst op Jun 6, 2014 7:35 PM

Na de storm, medische keuring, alle elende nu eindelijk gestaagd!!!!! Feestje bouwen!!!!

Casper Heldoorn geplaatst op May 19, 2014 6:36 PM

geslaagd bij mijn 2 de keer bedankt Edwin voor alles. de manier van les geven was precies goed wel streng maar rechtvaardig streng

Emilio geplaatst op May 12, 2014 4:54 PM

In 1x geslaagd! Edwin bedankt voor alles. Erg fijne manier van lesgeven niet te gehaast en vooral heel duidelijk. Zeker een aanrader!

Kevin Klijn geplaatst op May 2, 2014 4:59 PM

Het heeft even geduurd! maar Derde keer is scheepsrecht!, Bedankt Edwin , je bent een goeie rij-instructeur! Ik zie je vast nog wel door de wijk rijden!

Wesley geplaatst op May 1, 2014 8:11 PM

Rijbewijs in 1x gehaald!! Prima auto in te rijden en goede begeleiding, Edwin bedankt!!

Ferry geplaatst op Apr 14, 2014 4:07 PM

Beste Edwin, ten eerste bedankt voor je geduld in mij, het duurde even maar je bent eindelijk van mij af. Wie weet zie ik je op de weg !, rijschool Veerkamp; een aanrader !

Mike geplaatst op Apr 8, 2014 1:27 AM

In 1 x geslaagd!!!! Ben blij dat ik bij autorijschool Veerkamp heb gereden. Je was erg flexibel en hield vaak rekening met mijn school-en trainingstijden. Ik zal je zeker bij mijn vrienden aanraden. Bedankt!!!

Nino van Leijenhorst geplaatst op Apr 2, 2014 12:33 PM

In 1 keer geslaagd. Voor theorie en praktijk. Edwin bedankt. Net als mijn zus 2 jaar geleden. Echt geweldig. Ik zou iedereen aanraden bij jou les te nemen. !!!!!

Chris Crombeen geplaatst op Mar 27, 2014 7:01 PM

Geslaagd in 1 keer na 21 uur rijles. Edwin heeft veel geduld en geeft op een rustige prettige manier les. Verder is de auto ook prettig om in te rijden. Zeker een aanrader!!

Zemira geplaatst op Mar 23, 2014 3:35 PM

Na bijna twee jaar is Edwin eindelijk van mij af. Nee, dat komt niet door hem of zijn manier van lesgeven. Vol angst zat ik elke keer weer achter het stuur. Maar dankzij Edwin zijn engelengeduld, tips en advies heb ik eindelijk mijn rijbewijs en heb ik mijn angst overwonnen. Nogmaals bedankt voor alles Edwin!

Bjarne Groeneveld geplaatst op Mar 22, 2014 11:42 PM

Geweldige gozer. Als je in één keer kan slagen is het wel bij Edwin. Bedankt man!

Minou Broek geplaatst op Mar 11, 2014 2:46 AM

GESLAAGD!! 3 maal is scheepsrecht! Ben er super blij mee en kan niet wachten om met mijn eigen auto te touren! Bedankt Edwin :-) !

Nailton Miranda geplaatst op Mar 9, 2014 1:03 AM

Beste Edwin... Dank je voor de beste instructie, tips en advies!!! Dankzijn jouw hulp heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. Zeker de beste school van hele Nederland... God bless You!!! Nailron Miranda... Success Broer...

daley geplaatst op Feb 17, 2014 5:03 PM

En jaa hoor me rijbewijs in 1 keer gehaald ben heel blij!!! Bedankt edwin je hebt me goed geholpen!

Ilona geplaatst op Feb 10, 2014 11:51 PM

Edwin, bedankt voor je eeuwige geduld, ik geniet ten volle van mijn rijbewijs!

Laura geplaatst op Feb 9, 2014 3:47 PM

Super! In één keer geslaagd, zowel voor theorie als praktijk. Bedankt voor de lessen en het geduld dat je met me hebt gehad. Een aanrader!

Quincy geplaatst op Feb 3, 2014 11:49 PM

Geslaagd! Autorijschool Veerkamp is een flexibele school. Dankzij Edwin kon ik het autorijden makkelijk combineren met mijn fulltime stage. Heel erg bedankt bedankt voor alle inzet Edwin.

Jesse Ninteman geplaatst op Jan 21, 2014 1:29 AM

Dankzij Edwin zijn goeie lessen ben ik super snel en in een keer geslaagd. Bedankt voor alles, en ik kan iedereen deze rijschool aanraden!

Mitchell Ebbers geplaatst op Jan 18, 2014 8:06 PM

Dankzij de goede rijlessen van Edwin ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Als een onderdeel even niet lukt, wordt het verder geoefend tot je het wel kan, goed gedaan! Aanrader!

Takoda geplaatst op Jan 14, 2014 11:23 PM

Leuke en leerzame lessen gehad van edwin met als gevolg het in 1x slagen voor mijn rijbewijs. Bedankt Edwin :)

Sared Schram geplaatst op Jan 12, 2014 3:04 PM

Edwin is een hele goede, gezellige, geduldige, duidelijke instructeur en als iets niet lukt doe je het gewoon nog een keer. Hij heeft gezorgd dat ik in twee keer mijn rijbewijs heb gehaald, heel erg bedankt voor alle inzet, Edwin!

Maxime Tevreden geplaatst op Dec 21, 2013 0:00 AM

Na een laatste week keihard lessen achter elkaar heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Edwin heeft mij al die tijd top lessen gegeven. Geeft telkens opnieuw duidelijk en uitgebreid uitleg wanneer je foutjes maakt bij het rijden op de weg. Hij heeft veel geduld gehad met mij en ik ben erg blij dat ik les heb gehad bij Rijschool Veerkamp. Zeker een aanrader! Groet, Maxime Tevreden

Lars Bouhuys geplaatst op Nov 15, 2013 6:50 PM

Edwin is een fijne instructeur. Hij neemt rustig de tijd om je op het niveau te krijgen voor je examen. Het is een prettige sfeer waarin je rijdt. Hij geeft je duidelijk instructies maar is ook niet weg van af en toe een praatje. Dankzij hem heb ik mijn rijbewijs gehaald. Bedankt

Mathieu geplaatst op Sep 27, 2013 6:45 PM

Geslaagd!!! top bedankt Edwin je hebt me er letterlijk door heen gesleept zie je snel op de openbare weg

Jordy Verburg geplaatst op Sep 16, 2013 4:37 PM

Eerst mijn Theorie in 1 keer gehaald door de goede uitleg en de handige tips van Edwin, daarna op naar het praktijkgedeelte, we hebben er samen naar toe gewerkt en met goede resultaat, ik ben in 1 keer geslaagd! Edwin hartstikke bedankt voor alles!, daarvoor een bedankje. Ik heb Edwin ervaren als een goede instructeur die altijd rustig blijft en zeer goed uilegd, Edwin bedankt voor de weg naar mijn rijbewijs. groeten Jordy

kevin dohle geplaatst op Aug 21, 2013 5:27 PM

een goede rijschool je word ten alle tijden gecorrigeerd als iets minder goed gaat dat is erg prettig omdat je dan altijd aan het opletten bent ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald door het op de juiste manier te leren edwin is een prettige instructeur en doet erg zijn best om je in 1x te laten slagen ik dank edwin hier ook voor en wens de leerlingen die nu nog aan het lessen zijn veel succes en de rijschool is een absolute aanrader

Max van Meeteren geplaatst op Aug 18, 2013 8:05 PM

Na een leuke, gezellige maar ook vooral goede rijopleiding werd het dan eindelijk tijd om af te rijden. Edwin had mij zo goed voorbereid op alles waardoor ik niet zenuwachtig was en met vlag en wimpel in 1 keer slaagde. Ik zou iedereen Edwin aanraden!

Quincy Krijger geplaatst op Jul 11, 2013 5:50 PM

Edwin geeft zijn lessen op een kalme manier en legt alles rustig uit. Tijdens elke les ga je duidelijk een stapje vooruit. Het was ook erg prettig dat de lessen elke week flexibel in te plannen waren. Ik ben voor zowel mijn theorie als mijn praktijkexamen in één keer geslaagd, bedankt Edwin!

David Zandstra geplaatst op Jun 7, 2013 12:52 PM

Dank zij Edwin heeft mijn vrouw in een keer haar rijbewijs gehaald. Mijn vrouw komt uit Ecuador en heeft weliswaar een Ecuadoriaans rijbewijs maar moest dus hier op nieuw beginnen. Dit was niet altijd makkelijk omdat mijn vrouw zichzelf natuurlijk al een rijstijl had aangemeten. Dankzij de deskundigheid van Edwin heeft hij mijn vrouw zodanig voorbereidt op het rijexamen dat ze in een keer geslaagd is. Als je snel wilt leren rijden is Edwin de juiste persoon!

Veronica geplaatst op Jun 7, 2013 12:31 PM

Dank je wel Edwin, Ik ben in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! Je bent hele geduldige en een top instructeur!! Perfecte rijschool, goede uitleg en in eigen tempo. Alles perfect!!

Indigo Bekaert geplaatst op May 30, 2013 6:27 PM

Hartstikke Bedankt Edwin! Driemaal scheeps recht he. Het waren fijne lessen. Je had veel geduld en was heel precies. Je zorgde ervoor dat ik rustiger bleef dan ik eerst dacht, wat heel fijn was.

Marty geplaatst op May 7, 2013 7:52 PM

Ik heb Edwin ervaren als een top instructeur! Dit komt omdat hij je alles rustig uitlegt en veel geduld heeft. Verder stelt hij je erg op je gemak als je aan het rijden bent, hij praat met je bijvoorbeeld maar lijdt je niet af van het rijden zodat jij met een zelfverzekerd gevoel aan het rijden bent. Aanrader!

Terence Stoutenburg geplaatst op May 6, 2013 8:41 PM

Dankzij Edwin heb ik mijn rijbewijs gehaald. Edwin is een goede instrukteur die je op een rustige en duidelijke manier uitleg geeft wat je moet doen. Het prettige wat ik ervaren heb tijdens mijn rijlessen is de rust, de duidelijkheid en het vertrouwen die Edwin je geeft. Ed je bent een TOPPERTJE!!!! Thanks voor alles!

Antal geplaatst op Apr 24, 2013 11:15 PM

Het heeft even geduurd.. Ruim 10 jaar geleden ben ik 3x gezakt. Ik had de hoop al bijna opgegeven voor mijn rijbewijs.. Nu bij Edwin terecht gekomen, wat een verademing en in 1x geslaagd! Toppie! Edwin bedankt!

Eva de Boer geplaatst op Feb 10, 2013 6:37 PM

Perfecte rijschool goede uitleg en in eigen tempo Edwin bedankt voor al je geduld ben hartstikke blij met mijn rijbewijs.

Willeke Blom geplaatst op Feb 3, 2013 7:16 PM

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Ondanks alle tegenslagen die ik te verduren had zorgde Edwin er altijd voor dat ik doorzette. Het zal wel even wennen zijn als ik zo meteen in de auto stap en Edwin zit niet naast me. Vanaf nu moet ik het zelf doen, maar dankzij Edwin heb ik de volste vertrouwen dat dat helemaal goed gaat komen. Nogmaals bedankt voor uw enorme geduld.

stephan van dam geplaatst op Nov 24, 2012 10:23 PM

Ik had al bij een andere rijschool gereden maar ben blij dat ik ben overgestapt. veel beter en in 1keer gehaald. Edwin nog bedankt voor je geduld

Jordy Mueller geplaatst op Oct 24, 2012 1:36 AM

Edwin is echt een goede instucteur, hij blijft altijd rustig en zorgt dat je zelf ook rustig bent tijdens het rijden, door met je te praten over bijvoorbeeld voetbal wat wij altijd deden. voor het examen had ik nog wel een aantal foutjes, maar hij zei doe gewoon je ding en denk niet te veel na over wat er fout kan gaan. ben in 1 keer geslaagd. Edwin is een echte aanrader. Edwin heel erg bedankt voor alles.

Marianne Geissler geplaatst op Oct 19, 2012 12:30 PM

Ik heb Edwin ervaren als een hele geduldige, vriendelijke en zorgvuldige rijinstructeur. Hij heeft mij gedurende de tijd die ik nodig had, erg goed begeleid. Ik liet de moed wel eens zakken, maar hij heeft mij er doorheen gesleept. Ik ben in twee keer geslaagd. Dit had ik nooit verwacht, want ik ben zeker geen talent! Nu ben ik ontzettend blij met mij rijbewijs. Edwin, ik wil je hierbij nogmaals bedanken voor alles. Ik zou het iedereen aanraden lessen te nemen bij autorijschool Veerkamp. Je krijgt geen spijt!

Sebastiaan Wiewel geplaatst op Oct 4, 2012 3:47 PM

Bedankt Edwin! in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! Net voor het begin van m'n examen ging ik opeens onnodige fouten maken maar Edwin zei tegen mij dat ik kalm moest blijven en gewoon moest rijden, niet gaan nadenken! Nu heb ik net mijn examen gehad en ben geslaagd! Cheers!

Jordy Paeper geplaatst op Sep 19, 2012 3:10 PM

haha edwin is een super instructeur, hij geeft je vertrouwen legt alles zo duidelijk als maar kan uit en zeg het op een goede rustig manier als iets niet goed gaan zodat je dat gelijk kan verbeteren/aanpassen. ik heb echt een top tijd daar gehad en had me geen andere rijschool kunnen wensen!

Kjeld geplaatst op Sep 17, 2012 9:51 PM

Topinstructeur! Blijft rustig bij welke situatie dan ook. Legt dingen uit waar je echt wat aan hebt. in 1 keer geslaagd!

Binh Ho geplaatst op Jun 21, 2012 11:56 PM

Toppie instructeur, ben meerdere malen gezakt bij me vorige, en met een paar lessen bij Edwin in 1 keer geslaagd. Ben super blij dat ik de stap heb genomen om van rijschool te veranderen. en wil Edwin nogmaals bedanken !

Jasper Biemolt geplaatst op May 30, 2012 7:59 PM

Heel goede instructeur. Na de TTT twee afsluitende lessen gevolgd en het examen de eerste keer gehaald.

mike wijngaarden geplaatst op Apr 27, 2012 0:44 AM

edwin is de beste en de chilste instructeur die je kan hebben !!!!!!!! bij deze rijschool ben ik in 1 keer. Edwin bedankt :D

Jeffrey Kuiper geplaatst op Feb 17, 2012 9:34 PM

Edwin is echt een top instructeur! Geeft rijles op een manier waar je echt wat aan hebt. Daarom ben ik in één keer geslaagd.

Jelle geplaatst op Feb 17, 2012 2:02 AM

Zeer goed bevallen deze rijschool na de TTT de puntjes op de i gezet en in 1 keer gehaald. zeker een aanrader

carolien schats geplaatst op Feb 16, 2012 11:51 PM

Een hele goede rij instructeur.3 dubbel adhd,maar hij bleef kalm. En in 1 keer geslaagd toppie

Demi van Leijenhorst geplaatst op Feb 15, 2012 0:11 AM

Top instructeur. Blijft inderdaad altijd rustig, zelfs met zo'n zenuwlijer als ik. En in 1 keer geslaagd!! :)

Rob Terstall geplaatst op Feb 14, 2012 11:36 PM

Prima instructeur, blijft altijd rustig en je lest op je eigen tempo. Bakte er op het begin niets van maar toch in een keer geslaagd.

Uw naam:

Uw e-mailadres:*

Voer reactie in:

bottom of page